Aspersors

image
image

El reg és una de les activitats que més beneficien a qualsevol terreny agrícola, ja que sense ell la majoria de plantes moririen. Donada la seva importància, han anat apareixent dispositius que ens ajuden a realitzar aquesta tasca més senzilla, com els aspersors de reg.

El reg per aspersió consisteix en l’emissió d’aigua polvoritzada llançada a través d’un braç o de diverses sortides. Aquest sistema és el més utilitzat al nostre país, ja que els seus avantatges són múltiples:

Gràcies al seu mecanisme, és possible automatitzar i determinar les hores actives i inactives segons interessi.
De la mateixa manera, és totalment adaptable a les quantitats de reg que siguin necessàries en cada zona. No totes les plantes requereixen la mateixa dosi diària, de manera que amb un aspersor de reg podem donar-li a cadascuna el que realment el beneficia.
La majoria de dispositius admeten tractaments com fertilitzants, lluita anti gelada i fitosanitaris.
No necessiten anivellament, de manera que tot el procés és molt més senzill i mecànic.

Classificació dels aspersors de reg:

Es classifiquen en funció de l’abast segons de la distància del raig (llarg, mitjà i curt abast) i de l’àrea mullada, així com segons la pressió i cabal que necessiten per funcionar.

A causa de la gran quantitat de models d’aspersors de reg que hi ha en l’actualitat, no sempre és fàcil triar l’adequat, però nosaltres l’assessorem en el que necessiti perquè ho aconsegueixi.

Aspersors de llarg abast:
gemini2v
Aspersors de mig abast:

R25S

R15S

Aspersors de curt abast: Màx. 18 m aprox. de ràdio.

R6

Aspersores-supra-arboreos-2
Abrir chat
¿Necesitas ayuda?
Hola!
¿En que podemos ayudarte?