Speedy 404 Sport

image
image

 

 

Dimensions i taula tècnica

Recupera la mànega mentre regues. Funciona amb una pressió de funcionament a l’entrada de l’aspersor que varia des d’un mínim de 1,5 ATM fins a un màxim de 6 ATM (pot obtenir de subministrament d’aigua, bombes elèctriques submergibles, etc.). La velocitat de rebobinat és ajustable, per distribuir la quantitat adequada d’aigua a terra. Apagat automàtic d’aigua a la fi del reg.
Grandària, excel·lent equilibri de pes sobre les rodes. La barra de remolc també està dissenyada per acoblar-se a tallagespes amb seient. Econòmic i sense manteniment. Ús senzill i pràctic; no es requereixen eines per al muntatge i ús.

Sistema de rebobinat amb cilindre PATENTAT i microfiltre per a l’aigua d’alimentació del cilindre. Manòmetre per mesurar la pressió d’entrada. Aspersor de sector regulable amb filtres de recanvi. Canonada de polietilè P.E. PN 6 BD.
Guia de mànega amb cargol sense fi, per a un rebobinat perfecte de la mànega. Terminal del suport del ruixador de placa; segons demanda, carro de rodes amb carril variable

Abrir chat
¿Necesitas ayuda?
Hola!
¿En que podemos ayudarte?